Čokolada ti v dopoldanskem času lahko da veliko energije

Velikokrat se mi zgodi, da ob jutranjih urah res nimam časa za kavo, kljub temu, da je res močno potrebujem. Sem pa definitivno našla neko drugo opcijo, ki mi da dovolj energije, da grem skozi dan. To je čokolada. Lahko gre za temno čokolado ali pa za neko navadno mlečno. Pomembno je le, da je čokolada, saj sem ugotovila, da ti da res zelo veliko energije, tudi če kave ne piješ. Velikokrat se tudi zgodi, da si vzamem neko kavno čokolado, kar pomeni, da ima tudi kofein. Ta čokolada je definitivno še boljša.

Čokolada mi velikokrat tudi pomaga ob večerih, še posebej če grem na kakšno zabavo in vem, da bom tam morala biti dolgo časa. Ker nisem nočna ptica enostavno pred zabavo pojem kakšen košček ali 2 čokolade in to me drži kar nekaj časa pokonci.

Čokolada pa je seveda tudi nekaj, kar lahko postrežeš, ko nekdo pride na obisk. Je nekaj sladkega, čemur se skoraj noben ne bo upal. Potem pa ko obiski grejo stran, pa definitivno ostane še kakšen košček čokolade na krožniku in tega poješ seveda ti. Čokolada je nekaj, kar imam čisto vedno na razpolago doma in prav tako v službi. Nikoli ne vem, kdaj bom potrebovala nekaj energije in ravno zato jo imam vedno pri sebi. Dejstvo je, da so nekateri dnevi v službi res zelo zaspani in enostavno ne morem priti k sebi in zato mi lahko na nek način pomaga čokolado. V službi imam definitivno čokolado iz kave, ki je res zelo dobra in mi pomaga iti skozi dan. Doma pa imam vedno nekaj sladkega, saj mi sladkorja nikoli ni dovolj. Čokolada je tudi nekaj, kar zelo rada dam s svojim nečakom in nečakinjo. Tudi oni se razveselijo takega sladkega presenečenje. Dejstvo je, da čokolada vedno pride prav, ne glede na to, kje smo in ne glede na to, ali jo bomo komu dali ali postregli ali pa jo bomo samo imeli zase.

Čokolada ti v dopoldanskem času lahko da veliko energije