Danes gre zahvala moji ročni uri Diesel, ki me je cel dan reševala

Danes je bil res kaotičen dan in če ne bi imela ročne ure Diesel, bi zagotovo, zamujala na vse konce. Sestanek sem, sestanek tja in nešteto klicev ter nepredvidljivih situacij. Še dobo, da sem navajena letečega tema, da sem se lahko zelo dobro znašla in organizirala čas, ter, da mi ni bilo treba neprestano iskati telefona po torbici, saj sem imela na roki Diesel ročno uro, ki mi je pri vsem stala ob strani bolje kakor pa, če bi imela osebno asistentko.

Verjetno bi bila osebna asistentka res mnogo boljša odločitev glede na to kolik stvari mam zadnje čase, čeprav me ura Diesel, zelo dobro, rešuje pri vsem. Pa ne le to. Tudi izjemno dober dodatek je. Moram reči, da odkar imam uro Diesel, skoraj ne nosim več nobenega nakita na roki, ker ga prav zares ne potrebujem.

Danes gre zahvala moji ročni uri Diesel, ki me je cel dan reševala

Hala bogu, da je dneva konec in se je tudi moj telefon umrli, saj lahko sedaj končno v miru pojem moj prvi pravi obrok hrane in si skuham svoj najljubši čaj.

Trenutno sem doma in se spogledujem z idejo, kaj bi lahko pogledala za večerno serijo ali film. Že dolgo časa nisem naredila tega, da bi se enostavno zasedela na kavču in izklopila moj svet ter se potopila v namišljenega, ki ga je kreiral nekdo drug. Pa čeprav bo to verjetno fikcija, ki mi ne bo prav veliko koristila v življenju. Bo pa zagotovo primerna distrakcija, da se resetiram od vsega in grem, lahko s prazno glavo v posteljo ter zaspim neobremenjena in se jutri zbudim v nov dan.

Ko je minil film, in sem si ga izbrala na Netliksu je bil čas, da gre tudi moja Diesel ročna ura na svoje mesto v prijetno škatlo, v kateri sem jo kupila ter zaspiva vsaka na svojem mestu. Jaz v postelji seveda, Diesel ura pa v svoji embalaži.