Hotel Bovec in idealno izkoriščeni boni

Končno nam je država nekaj podarila. Sedaj že nekaj časa nisem nikamor šla, da bi si privoščila, kakšen vikend paket, a tokrat sem se odločila, da izkoristim bon. Tako sem pregledala ponudbo in zagledala hotel Bovec, ki mi je bil lep. Že dolgo sem se odpravljala v te kraje, a nikoli nisem šla, ker mi je bila predolga pot, da pa bi si vzela vikend paket, pa si tudi nisem privoščila. A tokrat sem to naredila z največjim veseljem, ker sem imela bon. 

Poklicala sem v hotel Bovec in rezervirala dve nočitve. Tako še nikoli nisem šla, da bi šla čisto sama, a tokrat sem si to res želela. V službi sem imela naporno delo, doma so me vsi kar neki napadali, vse skupaj se mi je nabralo in prav zato sem se odločila, da grem na vikend paket čisto sama. Razložila sem možu, zakaj potrebujem dva dni razvajanja in on me je popolnoma razumel. 

Ko sem prispela v hotel Bovec, sem se čisto prepustila. Privoščila sem si masaže, bazen, jedi, ki sem oboževala in odločila sem se, da se mi ne bo nikamor mudilo. Ker nisem bila navajena biti sama, sem kar nekaj časa potrebovala, da sem dojela, da sem sama in da lahko počnem dva dni, kar mi paše. 

Ta vikend je bil zame zelo lep, sproščujoč, nabrala sem si nove moči, hotel Bovec je bil prekrasen hotel, osebje prijazno, res sem se lepo počutila v tem hotelu. Prav nič me te dni ni zmotilo, niti ena sama malenkost. Tudi hrana je bila dobra, takšna, ki je bila meni všeč. Ponoči sem dobro spala, ker ima hotel Bovec dobre postelje. Tega sem se malo bala, da ne bom mogla spati, pa sem spala kot dojenček. Vikend se je kmalu končal in spet sem šla v sovjo realnost, hotel Bovec pa je poskrbel, da tokrat spočita in polna energije.