Včasih ima lahko prodaja toplotne črpalke zelo pozitiven namen

Moj najboljši prijatelj prodaja toplotne črpalke. V tem podjetju dela že kar nekaj let, in pravi da mu je to najboljše delovne mesto do sedaj, saj so delavni pogoji kot nalašč za njega. Za vikende je fraj, med tednom pa dela le ob dopoldanskem času.

Včasih ima lahko prodaja toplotne črpalke zelo pozitiven namen

Res redkokdaj se zgodi, da more prestavit kakšen sestanek dopoldne, vendar se to res poredko dogaja. Tudi pa, je fajn fantina, ki se spozna tudi na tehnične zadeve, zato toplotne črpalke zares dobro pozna. Ve kako delujejo in kako izkoristiti njihove prednosti. Zato pa jih tudi tako dobro prodaja, saj je tudi sam zadovoljen z njimi. Prav tako se opazi, da imajo na delovnem mestu dobre odnose, saj mi večkrat omeni, sodelavce, s katerimi se podruži med malico. Prav tako, ker toliko govori o toplotnih črpalkah se mi zdi, da bi jih kljub temu, da je prodajalec, znal tudi sam zmontirati in pripraviti v gospodinjstvo. Za njega so toplotne črpalke res enostavne, čeprav še sama njihovega sistema najbolj ne razumem. Ampak on jih obvlada, kakor da ne bi bilo nič takšnega. Zato vem, da ko bo čas, ko bomo mi montirali črpalko, bom šla kar direktno k njemu, saj vem, da bom več kot zadovoljna. Mi je pa nekega dne zaupal da so imeli težavo glede toplotne črpalke, ki ni prispela pravočasno, kljub temu da so jo naročili še pravi čas, ampak se jim to zgodi zares poredko, da že skoraj ni omembe vredno. No, tako sva nekega dne šla na pijačo, ter na sprehod ob morju. Bil je res lep sončen dan, in tudi gužve za čuda ni bilo, zato je bil sprehod res lepo prijeten.

Nakar je naenkrat nekdo prišel do naju, in prijatelja pocukal za rokav. Bil je mlad moški, ki se mu je iz dna srca zahvaljeval, da ga je prepričal v nakup toplotne črpalke.